Kifosztás Debrecenben: őrizetbe vettek egy 26 éves férfit

Kifosztás Debrecenben: őrizetbe vettek egy 26 éves férfit
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kitépett egy aranynyakláncot egy nő nyakából – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy járókelő tett bejelentést a rendőrségre november 2-án arról, hogy Debrecenben, az Eötvös utcában egy nő nyakából egy ismeretlen férfi kitépte az aranynyakláncot, majd elszaladt – olvasható a police.hu-n. A közlemény szerint a rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd azonosították, és a közelben elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A férfiról az is kiderült, hogy a Gyöngyösi Járásbíróság ittas vezetés vétség elkövetése miatt körözi.

Mint írják, a debreceni lakost előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság a 26 éves férfit bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Sz. Józseffel szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.