Kiesett a Polgár

Akt.:
Kiesett a Polgár
© Illusztráció: HBN
Hajdú-Bihar – Egyedül az Ebes csapata tudott idegenben győzni a megye I. utolsó fordulójának szombati játéknapján. A bajnok a Sárrétudvari lett, a kieső pedig a polgári csapat.

Berettyóújfalu-DEAC 5-0 (2-0)

150 néző, vezette: Seres L. (Rezes M., Kohn D.)

Berettyóújfalu: László M. – Faragó L., Mező L. (Garabuczi B.), Csordás J., Nagy Z., Jancsó A., Nagy R. (Kiss K.), Ékes G., Harmati T., Sándor Sz., Kardos I. Edző: Szitkó Róbert.

DEAC: Tóth F. – Ozsváth J., Révai Z., Barabás Z., Csörgő K., Varga M., Fodor T. (Garamvölgyi P.), Ökrös K. (Oláh D.), Boros M., Molnár M., Radványi R. Edző: Sáfár László.

Gól: Sándor Sz. (2), Harmati T. (2), Csordás J. Jók: Sándor Sz., Harmati T., Jancsó A., illetve Ifi: 4-3.

Szitkó Róbert: – Sikerült szépen búcsúznunk a záró fordulóban – gratulálok a fiúknak, mert attól függetlenül, hogy nem volt már igazi tétje a mérkőzésnek, mégis maximális erőbedobással álltak a találkozóhoz. Köszönöm az egész éves munkát mindenkinek, remélem, ennél jövőre még jobban is tudunk teljesíteni!

Sáfár László: – Érdektelenségbe fulladt számunkra a mérkőzés, így nem voltak túl motiváltak a játékosok – ezt hűen tükrözi a végeredmény is. A Sárrétudvarinak gratulálok a bajnoki címhez!


Hajdúsámson-Monostorpályi 3-0 (0-0)

200 néző, vezette: Szűcs L. (Papp J., Zámbó T.)

Hajdúsámson: Katona G. (Zoványi G.) – Kubán Z., Csurka Sz., Dorogi Gy. (Mertin D.), Molnár Á., Mertin L., Bartha Z., Halász Z., Szabó B., Zsíros Á., Hamar G. (Máté D.). Edző: Szegedi Szabolcs.

Monostorpályi: Szabó A. – Tapoti J. (Bodnár L.), Gyöngy T., Kőnig A. (Apagyi R.), Bodnár A., Sánta J., Kun Á., Takács G., Gyügyei Z., Pataki E., Bodnár I. (Száraz Á.). Edző: Nyilas József.

Gól: Dorogi Gy., Szabó B., Molnár Á. Jók: az egész csapat, illetve Ifi: 1-6.

Szegedi Szabolcs: – Az utolsó mérkőzésre sikerült összeszedni az erőnket, és megfelelő akarattal nyerni tudtunk – sajnos ez hiányzott néhány fordulóban. Köszönöm mindenkinek a kitartást, az összes csapatnak jó pihenést kívánok!

Nyilas József: – Szezon végén szezon eleji formát produkáltunk, aminek csak vereség lehetett a vége. Játék terén még partiban is voltunk, de két óriási egyéni hiba eldöntötte a meccset. Pataki Ernőnek gratulálunk a gólkirályi címhez! Minden csapatnak jó pihenést kívánunk, és jó felkészülést következő szezonra! Köszönjük a játékvezetőknek az egész éves munkát, nekik is jó pihenést kívánunk!


Polgár-Ebes 0-2 (0-0)

50 néző, vezette: Sándor Cs. (Kovács Z., Szabó Á.)

Polgár: Sipos N. – Rácz J., Pöstényi I., Tóth K., Pázmándi F., Rézműves R. (Reszegi L.), Csőke M. (Polonkai L.), Szajevics P. (Kovács K.), Molnár D., Vadász G. (Hágen B.), Czimer J. Edző: Polonkai László.

Ebes: Kovács J. – Kovács B., Nagy I., Szabó G., Szűcs P., Kelemen L., Dávid G., Kovács P., Leiter K., Mészáros T., Nagy M. Edző: Bernáth Lajos.

Gól: Nagy I., Mészáros T. Jók: senki, illetve Ifi: 3-1.

Polonkai László: – Tizenöt éves korom óta felnőtt játékos vagyok, ilyen hozzá nem értő bíróval még nem találkoztam. Sajnos bebizonyítottuk, hogy nem vagyunk az első osztályba valók (még nem értünk meg rá), de a játékvezetők között is vannak páran, akik szintén nem. Az Ebes csapata nem játszott nálunk jobban, de megint kihagytunk legalább tíz-tizenöt ziccert, így ennek is köszönhetjük a vereséget. Mindenkinek jó pihenést kívánok, a bent maradó csapatoknak további sok sikert, külön is üdvözlöm azokat az együtteseket, amelyek sportszerűen álltak hozzánk, s nem kezeltek le minket. Igyekszünk minél hamarabb visszakerülni a megye I.-be!

Bernáth Lajos: – Látszott a meccsen, hogy ez az utolsó a szezonban, de örülök a győzelemnek, megérdemeltük. Gratulálok a csapatnak!


Derecske-Hajdúnánás 5-0 (1-0)

100 néző, vezette: Krizbai Zs. (Horváth M., Katona D.)

Derecske: Kiss G. – Kovács B., Berán B., Tóth Sz., Hegedüs T., Mile M., Papp R., Bernáth K., Jeney D., Csizmadia Cs., Juhos L. Edző: Makleit Tibor.

Hajdúnánás: László T. – Kovács M., Csatári D., Fodor T., Tímári G., Richter A. (Kállai M.), Dallos-Nagy T., Fábri D., Bálint T., Dávid T. (Fábián Sz.), Jóna G. Edző: Daróczi Péter.

Gól: Csizmadia Cs., Juhos L., Jeney D., Papp R. (2). Jók: Papp R., Juhos L., Tóth Sz., illetve Ifi: 14-1.

Berán Balázs: – Szerettünk volna az utolsó hazai mérkőzésünkön nyerni, örülök, hogy ez sikerült. Sajnos a szezon végére mind lelkileg, mind fizikailag elfáradtunk kissé. Köszönet az ifistáknak, hogy az utóbbi találkozókon kisegítettek minket, de dicséret illeti a felnőtt csapat tagjait is, hogy a nehéz időszakban is kitartottak és a problémák ellenére végigvitték a bajnokságot. Szurkolóinknak is jár a köszönet, hogy kilátogattak a meccseinkre!

Daróczi Péter: – Később nyilatkozik.


Hajdúdorog–Nyíradony 1–2 (1–1)

50 néző, vezette: Gulyás L. (Vadon T., Batári G.)

Hajdúdorog: Tóth Z. – Dálnoki Zs., Bakk I., Iván K. (Bódi I.), Pálóczi T., Kökényesi T., Szabó Z. (Zámbó R.), Kovács A., Pogácsás J., Kelemen B. (Bakk R.), Juhász T. Edző: Juhász Tamás.

Nyíradony: Bugjó N. – Gyurina J., Bodnár P., Tömöri L., Takács A., Mercs J., Furó Zs. (Illés G.), Rácz F. (Illés J.), Béke F. (Csecsődi I.), Czibere B. (Szabó T.), Gáll F. Edző: Orosz János.

Gól: Pogácsás J., illetve Gáll F., Czibere B. Jók: Kovács A., Iván K., Bakk I., illetve az egész csapat. Ifi: 2–6.

Juhász Tamás: – Értékelhetetlen játékvezetés mellett győztek a vendégek – gratulálok Nyíradonynak a győzelemhez! Bízom benne, hogy ez a fiatal társaság egyben marad, s a következő szezonban jobb eredményt érünk majd el. A csapat nevében köszönjük a támogatást azoknak, akik az év során valamilyen módon segítettek minket!

Orosz János: – A sok kihagyott helyzet miatt nehézzé tettük magunknak a mérkőzést a nagyon lelkesen játszó hazai csapat ellen. Számunkra kár, hogy befejeződött a szezon, mivel a bajnokság utolsó harmadára jöttünk lendületbe. Gratulálok Sárrétudvari csapatának a bajnoki címhez és köszönöm a Napló sportrovatának az egész éves, hiteles tájékoztatást!