Kiemelt akciók a KODAK Lens Debrecen Optikában

Akt.:
Kiemelt akciók a KODAK Lens Debrecen Optikában
A Hatvan utcai KODAK Lens Debrecen Optikában jelentős Glamour napi kedvezményekkel várják a leendő vásárlókat.

A divatos termékeket akár 40 százalékos kedvezménnyel is megvásárolhatjuk a Glamour kedvezmények keretein belül. A tökéletes szemüveget megtalálni nem egyszerű feladat, de ebben szakemberek támogatnak és adnak tanácsot az üzletben.

Idén tavasszal a KODAK Lens optika is fel lett töltve például az Oakley, Versace, Ray-Ban márkák 2019-es friss kollekciójának modeljeivel..

– Nagy hangsúlyt kapnak az esztétikus szemüvegek, a vásárlók vékonyított lencséket keresnek és stílusos kereteket. Ingyenes látásvizsgálat is segíti őket az üzlet teljes nyitvatartási ideje alatt. A tavalyi kedvezményes Glamour napokon nagyon sokan éltek az ár csökkentett lehetőségekkel, ezért idén vasárnap is várjuk az érdeklődőket – mondta Nemessályi Szabolcs, cégvezető.

Légiesen könnyű keretek

– Manapság a nagy márkák is a műanyag keret felé haladnak. Az elmúlt években a teljes sötét színek domináltak a keretek választásában, de az idei divatban megjelentek a színek , illetve a teljesen átlátszó műanyag vázak. Ennek ellenére a népszerűségi skálán még mindig a hatalmas, teljesen takaró keretek vezetnek. Van viszont egy nagy különbség az elmúlt évekhez képest; a könnyített, kevésbé súlyos alapanyagokból készült termékek hódítanak – tette hozzá Stefán Ildikó, optometrista, szakmai vezető. A szakember azt is elárulta, ma már nem befolyásolja a keretválasztást a lencse. Olyan fejlődésen ment át az optika, hogy nem létezik olyan megoldás, amit nem lehetne kivitelezni.

– PR cikk –

Címkék: