Kiderül, leszáll-e a hullámvasútról a Balmazújváros

Hanták góljaira is nagy szükség lesz
Hanták góljaira is nagy szükség lesz - © Fotó: Molnár Péter
Balmazújváros – Az Egerben elszenvedett vereség után a Mezőkövesd ellen száll harcba az Újváros.

Nem lehet azt állítani, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtana a Balmazújváros az elmúlt hetekben. Hol összeszedett, parádés játékkal rukkolnak elő Füzesi Ferenc tanítványai, hol pedig rengeteg hibával tarkított, katasztrofális produkciót nyújtanak. Elég az együttes elmúlt két mérkőzését megnézni: a PLER vendégeként múlt hétvégén a szebbik arcát mutatta a Balmazújváros, és magabiztosan, 29–25-re gyűrte le a fővárosiakat. Szerdára azonban szétesett a csapat, az Eger otthonában görcsössé váltak a játékosok, és bár csak egy góllal, de 22–21-re kikaptak.
Következik a férfi kézilabda NB I. alsóházi rájátszásának negyedik fordulója: szombaton 18 órától a Skaliczki László vezette Mezőkövesd látogat a Kőnig Rendezvényközpontba. A hazaiak nyilván mindent el fognak követni annak érdekében, hogy sikerrel járjanak, de hogy ez összejön-e, az majd kiderül.

Az alapszakaszban október 24-én 22–19-re a borsodiak nyertek hazai pályán, majd március 4-én 24–24-es döntetlennel zárult a találkozó. A playoff eddigi három körében a kövesdiek kétszer győztek, a Komlót és a Gyöngyöst is felülmúlták, míg az Orosházával ikszeltek. Egyébként továbbra is a Balmaz vezeti az alsóházi küzdelmeket, a Skaliczki-gárda a tizedik.

HBNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek