Kick-box-vb – Veres Roland triplázott

A későbbi győztes Veres Roland (j) és az orosz Rafael Ajszov a budapesti kick-box világbajnokságon a férfi pointfighting kategória 57 kilogrammos súlycsoportjának döntőjében a BOK Csarnokban 2017. november 11-én.
A későbbi győztes Veres Roland (j) és az orosz Rafael Ajszov a budapesti kick-box világbajnokságon a férfi pointfighting kategória 57 kilogrammos súlycsoportjának döntőjében a BOK Csarnokban 2017. november 11-én. - © MTI Fotó: Kovács Tamás
Budapest – Ahol elindult, ott aranyérmet nyert Veres Roland a budapesti kick-box világbajnokságon: a BOK Sportcsarnokban a vb-t záró gálán az 57 kg-os versenyző – a light-contact és a kick-light után – a pointfightingban is első lett szombaton.

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) tájékoztatása szerint a zárónapon 84 kilóban Mórádi Zsolt is nyert, és mindketten tagjai voltak a csapatversenyben győztes magyar együttesnek.

A nők mezőnyében Miskolczi Anett második aranyát gyűjtötte be, ám ezúttal mérkőzés nélkül, miután német ellenfele betegség miatt nem tudott kiállni a light-contact 65 kg-os döntőjére.

A ringesek között is lett magyar aranyérmes: Habash Antoine K1-ben a 63,5 kg-osok között diadalmaskodott. A full-contact 67 kg-os súlycsoportjában Görbics Gábor, +91 kilóban pedig Berki Károly ezüstérmet szerzett.

– MTI –