Ki után fut a férfi és a nő?

Ki után fut a férfi és a nő?
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Parádés vígjátékkal szerepel október 8-án a Lovardában az Ivancsics Ilona és Színtársai társulat.

A Ki fut a nő után, avagy ki után fut a nő című darabban Szabó Győző, Nagy Enikő és Széles Tamás játsszák a főszerepet. A két felvonásból álló előadás középpontjában a férfi-nő kapcsolat nehézségeit, buktatóit és örömeit követheti végig a közönség, az alaptörténet felvonásonként változik majd.

Az első részben két férfi fut egy nő után, a hódító Casanova szerepét magára öltő Szabó Győző, és az ábrándozásra hajlamos Széles Tamás, akik ugyanannak a nőnek próbálják elcsavarni a fejét – akiben mindketten mást látnak.

A második rész középpontjában Belinda áll, aki elhanyagolva érzi magát üzletember férje mellett és beleszeret egy ismeretlen idegenbe, aki napok óta minden lépését követi. A feleség azonban nem tudja, hogy a rejtőzködő magándetektívet éppen a férje fogadta fel, hogy kiderítse, mit is csinál az asszony napközben A Peter Shaffer eredeti története alapján készült vígjáték napjainkban játszódik és megpróbál válaszokat keresni a mindenki által oly fontos kérdésekre: Kit választunk és miért választjuk éppen őt? Mi választunk vagy minket választanak? Vajon jól választunk-e? A megoldás sok humorral megtalálható október 8-án 19.00 órától a Lovarda színpadán.

HBN–SZL

Címkék: ,