Ki mit gondol?

Megkérdeztük a sportvezetőket: Mit szól a Magyar Labdarúgó Szövetségben kialakult helyzethez?

Én már inkább előre már tekintenék. Az lenne a legfontosabb, hogy az új elnök és vezérkar méltó módon képviselje az amatőröket és profikat egyaránt, mert egyik sem létezik a másik nélkül: csak együtt és összefogással van esély arra, hogy előrelépés történjen.
Kádár Zsolt
a KBSC ügyvezetője 

Sajnos eljutottunk oda, hogy a következő elnöknek és vezető testületnek könnyű dolga lesz, hiszen innentől kezdve minden pici siker óriási eredménynek fog számítani… Hogy ez így lesz-e, majd az idő eldönti, de jelenleg nincs könnyű helyzetben a sportág.
Tóth László
a Bőcs edzője 

Nagyon szomorú, hogy ilyen dolog megtörténhet. Nem látok bele a dolgok ,,sűrűjébe”, de itt már nem csak a labdarúgásról szólt a történet. És ami még ennél is rosszabb, hogy a sportág nemzetközi színterén – fontos döntések előtt – is negatív kép alakulhat ki rólunk. 
Németh Attila
a Miskolci VSC ügyvezetője 

Nagyon szomorú vagyok, hogy a világ legnépszerűbb játéka és legnagyobb legális üzlete Magyarországon ilyen helyzetbe került. Ez nem új keletű dolog, csak most csúcsosodott ki. Kétségbeejtő és katasztrofális a helyzet, de remélem, hogy minél hamarabb megoldódnak a dolgok.
Hatvani Olivér
a DKSK- Miskolc ügyvezetője 

Biztos, hogy ez az állapot a magyar futball színvonalát nem éppen kedvező irányba befolyásolja. Hála Istennek a Magyar Jégkorong Szövetségben nincsenek ilyen problémák, nálunk stabil a helyzet. Drukkolok, hogy olyan vezetése legyen a magyar focinak, ami erős és méltó a hagyományokhoz.
Egri István
az MJJSE szakosztály-vezetője