Ki mellé áll majd Fortuna?

Berettyóújfalu – Rövid szünet után folytatódik a futsalbajnokság a Mezei-Vill FC számára: Trencsényiék péntek este fél nyolckor a Gödöllő-Fortuna együttesét fogadják a berettyóújfalui Kabos Endre Városi Sportcsarnokban a pontvadászat huszadik fordulójában.

A cél nyilván nem lehet más a házigazdák számára, mint a győzelem és a három pont megszerzése a tabella hetedik helyezettje ellen.
Legutóbb a Győr otthonában szerepelt a bajnoki címvédő együttes, s a kupában elszenvedett kettős vereség után ismét győri sikerrel zárult a két éllovas alakulat csatája. Mezei József, az MVFC elnöke elmondta a Naplónak: bízik abban, hogy ennek ellenére első helyen végeznek a bajnokságban. Minden mérkőzést meg akarnak nyerni, s nem fognak feltartott kézzel a pályára lépni. Hozzátette: a győriek az átigazolási időszak lezárultával, az utolsó pillanatban szerződtetett két emberrel jelentősen erősödtek. – Ha eljutunk a döntőbe, meg fogjuk verni őket, és remélem, ez nagy lélektani hatással lesz rájuk – fűzte hozzá a sportvezető.