Helyi közélet

2009.01.06. 22:59

Félnek-e a debreceniek, hogy nem tudnak fűteni majd?

<p>Az ukrán-orosz gázvita eredményeképpen nem jön több gáz Magyarországra kedden délutántól. Van még tartalékunk, de vajon mennyi a reményünk? &#160;<A href="http://video.haon.hu/video/35958/zolnai-zolt--n---s-t--th-ilona-v--lem--nye-a-g--zhelyzetr--l"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/video/35960/ugrai-j--nos---s-feles--ge-megd--bbentek-a-g--zhelyzet-hallat--n"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A> &#160;<A href="http://video.haon.hu/video/35962/-b--r---istv--nn-----s-tov--bbi-v--lem--nyek-a-g--zhelyzetr--l"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Minket, magyarokat elég pesszimistának tartanak, a megkérdezettek többsége azonban vagy érdektelenségét fejezte ki a téma iránt, mivel nem érintett, hiszen más módon fűt, vagy bizakodásának adott hangot.

Persze a reakciók sokoldalúak voltak. Vannak, akik gázzal fűtenek, ám meg tudják oldani ezt úgy, hogy a vegyes tüzelésű kazánjukat beüzemelik. „Bár ettől még nem tudunk főzni vagy fürödni.” - mondja Bíró Istvánné, akinek a kislánya két és fél éves.

Akadt olyan, akin sem a meglepődés sem az izgalom jelei nem mutatkoztak. A negyvenes férfi úgy gondolja, olyan nincs, hogy ne legyen gáz, és úgyis vissza fogják kapcsolni.

 

Vannak, akik tőlünk tudták meg mi várhat rájuk
Nézze meg a videót!

Ugrai János és felesége azonban teljesen ledöbbent.

Úgy vélték, ilyen nem lehet, s azt hitték, hogy kandikamerára veszik őket.

Félnek, ugyanis egyedül a melegvíz-ellátásuk történik villanyról.

 

 

  • Nem jön a gáz Ukrajna felől
  • Miként érinti az európai országokat a gázmennyiség csökkenése
  • Csökkent az Ukrajnán keresztül Európába érkező orosz gázexport
  • Szükségállapot Szlovákiában - 70 százalékkal kevesebb gáz érkezett
  • Oroszország nyerte az információs háborút
  • Elfogadhatatlannak tartja az EU a gázmennyiség csökkentését
  • Ukrajna elzárta az Urengoj- Ungvár nemzetközi gázvezetéket is
  • Ukrajna szerint folyamatosan csökken a gáz mennyisége
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában