Kezdődik a tanítás, változik a menetrend

Akt.:
Kezdődik a tanítás, változik a menetrend
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Hétfőn megkezdődik a 2018/19-es tanév, melyhez igazodik a helyi járatok közlekedése is.

Az autóbuszok, trolibuszok és villamosok 2018. szeptember 3-án üzemkezdettől újra tanítási időszak, munkanapi menetrend szerint közlekednek – olvasható a DKV Zrt. közleményében.

Mint kiderült, az 51E jelzésű egyetemi járat 2018. szeptember 10-én, hétfőn üzemkezdettől közlekedik.

Augusztusban már érvényes

A DKV Zrt. az iskolakezdés megkönnyítése érdekében már augusztus utolsó napjaiban is elfogadja a szeptemberre megváltott bérleteket.

Az országos gyakorlatnak megfelelően az utasok, a szeptember hónapra érvényes bérletekkel, már augusztus 28-tól igénybe vehetik a DKV szolgáltatásait.


Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar - Egyre közelebb a tanévkezdés, amely sok családnak jelent nagy terhet. A lehetséges beiskolázási támogatásokról érdeklődve, a cívisváros polgármesteri hivatalától egyebek mellett megtudtuk: az önkormányzat a költségvetése terhére iskolakezdési támogatást állapít meg annak a debreceni...

Fotó: unideb.hu
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A szülő azzal segíthet, ha erősíti a gyerek önbizalmát, érzelmi biztonságot nyújt. Augusztus utolsó napjaiban már sok diák tart az iskolától, ami gyakran fejfájással, alvás-, és evészavarral jár. Nagyon sok testi tünet lehetséges, a kisiskolásoknál visszatérhet a...