Kezdésként ikszelt a Loki Belekben

Kezdésként ikszelt a Loki Belekben
Kezdésként ikszelt a Loki Belekben - © Fotó: Tamás Nándor
Belek – Kétszer is egyenlíteni tudott a DVSC a bolgár CSZKA Szófia ellen, mindkétszer Kulcsár révén.

Nem mindennapi közjátékkal indult a Törökországban edzőtáborozó DVSC-TEVA első felkészülési mérkőzése a bolgár CSZKA Szófia ellen, ugyanis a meccs két órával később kezdődött az eredetileg kiírt időpontnál. A hírek szerint az ellenfél menedzsmentje elnézte a kezdést és 14 óra helyett 16 órára foglalta le a beleki centerpályát. A bolgárok elnézést kértek és meghívták a debreceni csapatot, hogy a találkozóig hátralévő időt töltsék az ő szálláshelyükül szolgáló hotelben.

A Debrecen kezdte aktívabban a játékot, Króner egy szöglet után kis híján gólt fejelt, ezt követően Sidibe szerzett labdát az ellenfél térfelén, de kevéssel mellé durrantott.

A 34. percben a bolgároknál volt az előny: di Vanni 15 méterről a bal sarokba helyezett, ezért előnnyel vonulhattak a szünetre a bolgárok. A második félidőben csak Novakovics maradt a kezdőcsapatból a pályán és az 53. percben egy Volas-Szécsi-Kulcsár akció végén egyenlített a Loki.

Kimaradt büntető

A félidő közepén ismét született egy CSZKA-gól, de a Lokinak erre is volt válasza, ismét csak Kulcsár Tamás révén. A hajrában Volast lerántották, de a sértett tizenegyese kimaradt, majd Kulcsár is kihagyott egy őrjítő helyzetet, így maradt a 2–2.

HBN


Fotók: Ide járnak edzőtáborozni a magyar csapatok
Belekben nem csak nyáron van nagyüzem. Az üdülőfalut az év első hónapjaiban futballisták lepik el, ide jár edzőtáborozni a magyar élvonal is. Nézze meg hol készül a rajtra a Debrecen és a Diósgyőr!


Két órát csúszik a Loki meccse!
Debrecen – A Loki hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint két órával később, magyar idő szerint 16 órakor kezdődik a DVSC-TEVA edzőmeccse a törökországi Belekben.