Kevésen múlt, hogy nem vitték el a Suzukit

Kevésen múlt, hogy nem vitték el a Suzukit
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a helyszín közelében elfogták azt a 20 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy személygépkocsi ajtaját felfeszítette.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját egy állampolgár arról értesítette 2015. július 6-án 22 óra 30 perc körüli időben, hogy egy Kút utcában parkoló Suzuki típusú személyautóhoz odalépett egy férfi, aki egy zseblámpával bevilágított az utastérbe. Az ismeretlen felfeszítette az egyik ajtót és beült a járműbe. A bejelentő elmondta, hogy a tettest a bűncselekmény közben valaki megzavarhatta, mert a gépjárműből hirtelen kiszállt és az Ajtó utca irányába elmenekült.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek és rövid időn belül az Agárdi utcában igazoltatták a kapott személyleírásnak megfelelő 20 éves férfit, akit elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók B. Richárdot gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos ellen a Debreceni Rendőrkapitányság Gépjármű-felderítési Alosztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,