Kevésen múlott, de búcsúzott a Loki a kupától

Kevésen múlott, de búcsúzott a Loki a kupától
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – A jó erőkből álló Érd csapatához látogatott kedden este, a Magyar Kupa negyedik fordulójában a DVSC. Az esélyesebb érdiek a 12. percben már 8–4-re vezettek, félidőben 17–12 állt az eredményjelzőn.

Jól kezdte a második félidőt a Debrecen, a 41. minutumra 18–17-re feljöttek a cívisvárosiak. Miközben az ifjú Szabó Dóra brillírozott a Loki kapujában, egy másik fiatal tehetség, Arany Rebeka kiegyenlített. Tíz perc volt hátra, mikor 22–20-ra mentek Szabó Edina tanítványai. Ahogy fogyott az idő, a távolság ismét nőni kezdett, öttel a vége előtt 26–22 volt az állás. A hajrá izgalmasan alakult, végül egyetlen góllal, 27–26-ra kapott ki a hajdú-bihari együttes. Mivel a továbbjutás egy meccsen dőlt el, a piros-fehérek búcsúztak a kupaküzdelmektől. Szombaton bajnoki vár a DVSC-re.


Tóvizi Petra
Debrecen - Tóvizi Petra és Kovács Anna is küzdhet a sikerért Franciaországban. Kim Rasmussen szövetség kapitány kijelölte a november 29-től december 16-ig tartó franciaországi Európa-bajnokságra utazó 18-as keretét, amelyben két DVSC SCHAEFFLER-játékos kapott helyet. A szövetségi kapitány álta...