Kevesebb biciklis- és gyalogosbaleset a cél

Kevesebb biciklis- és gyalogosbaleset a cél
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság (MBB) 2016. március 30-án tartotta soron következő elnökségi ülését, amelyen a megye szakemberei mellett a bizottság együttműködői és partnerei is részt vettek.

Az elnökségi ülésen Bacsó Attila r. alezredes a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője, az MBB ügyvezető elnöke tartott tájékoztatót a 2015-ben bekövetkezett személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleseti helyzetről.

A tavaly megvalósult balesetmegelőzési programokat, valamint a Sulimoped programot és a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa ez évi országos döntőjének előkészületeit Suba István r. százados, az MBB titkára ismertette. Az értekezleten az elnökség elfogadta a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2016. évi költségvetését és munkatervét is.

Az ülésen a jelenlévők a következő évre a kerékpárosok és gyalogosok részvételével bekövetkezett közúti közlekedési balesetek megelőzését tűzték célul, emellett számos kezdeményezést ismertettek, amelyeket a jövőben a biztonságos közlekedés érdekében valósítanak meg az utakon.

Balesetmentes közlekedést kíván a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság!

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –