Ketten meghaltak egy balesetben Szolnok külterületén

Akt.:
Szolnok, 2016. február 18. Mentők, tűzoltók és rendőrök dolgoznak 2016. február 18-án Szolnok külterületén, a 4-es főúton, ahol egy tehergépkocsi és két személyautó ütközött. A balesetben ketten meghaltak
Szolnok, 2016. február 18. Mentők, tűzoltók és rendőrök dolgoznak 2016. február 18-án Szolnok külterületén, a 4-es főúton, ahol egy tehergépkocsi és két személyautó ütközött. A balesetben ketten meghaltak - © MTI Fotó: Mészáros János
Szolnok – Feloldották az útzárat a 4-es főúton Szolnok külterületén, ahol korábban egy baleset miatt helyszíneltek – közölte a rendőrség a honlapján csütörtök este.

A csütörtök délután történt balesetben ketten meghaltak, amikor egy tehergépkocsi és két személyautó ütközött a 4-es főút 101. kilométerszelvényében – közölte korábban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

S. Tóth Anikó elmondta: az ütközés eddig ismeretlen körülmények között történt, a balesetben meghalt két ember a személyautóban utazott. Hozzátette, hogy több ember szorult a roncsok közé, a helyszínre a hivatásos szolnoki tűzoltók vonultak ki.

– MTI –
hirdetés