Ketten is megsérültek a decemberi balesetben

Ketten is megsérültek a decemberi balesetben
© Fotó: police.hu
Létavértes – A 65 éves férfi Létavértes külterületén okozott súlyos balesetet – olvasható a police.hu-n. A rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Egy hosszúpályi férfi 2018. december 11-én 19 óra körül az általa vezetett gépkocsival közlekedett a 4814-es számú úton, Létavértes és Debrecen között. A sofőr egy kanyarban egy másik autó előzésébe kezdett, miközben későn észlelte a szemből érkező Opelt. A Daewoo vezetője próbált visszatérni a jobb oldali forgalmi sávba, azonban már nem tudott, és összeütközött a szabályosan közlekedő járművel – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. A balesetben a 65 éves férfi és az Opel utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Daewoo sofőrjével szemben, aki elismerte a felelősségét a beleset okozásáért.

Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.