Helyi közélet

2013.08.01. 11:01

Nem akar több szépségversenyen indulni

Debrecen - Televíziós műsorvezetőnek készül a Főiskolák Szépe szépségkirálynő választás második helyezettje.

Debrecen - Televíziós műsorvezetőnek készül a Főiskolák Szépe szépségkirálynő választás második helyezettje.

Második lett a Főiskolák Szépe szépségkirálynő választáson néhány napja a fővárosban a debreceni Tatár Viktória, a Debreceni Egyetem Kommunikáció- és Médiaszakos hallgatója. A csinos barna lány a megmérettetés után elmondta, hogy nehéz volt a verseny döntőjébe bekerülni, mert a zsűri a beküldött fotók alapján első körben 50 lányt választott ki. Közülük végül 12-en léphettek egy szórakozóhely színpadára.

Felkészülés

Akárcsak a nagy nemzetközi szépségversenyeken itt is volt egy négy napos felkészítő tábor, mely alatt elsősorban két koreográfiát kellett betanulni. A helyes táplálkozáson kívül neki más felkészítésre nem nagyon volt szüksége, mert így is remek az alakja. Korábban hét évig balettozott, 12 évig pedig akrobatikus rock n rollt táncolt. Jelenleg egy helyi fitness teremben recepciósként dolgozik, és a mozgás élete szerves részét képezi. A ritmusos zenére épülő, sok mozgáson alapuló gymstick nevű sportot november óta oktatja.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában