haon-sportoldal

2008.05.26. 20:26

Trónfosztás a labdarúgó NB I-ben!

<p>Három évig uralkodott a DVSC a labdarúgó NB I-ben, ám hétfőn este letaszították a trónról. Az MTK magabiztos játékkal győzött a REAC otthonául szolgáló soproni stadionban, és az utolsó forduló előtt behozhatatlan, 4 pontos előnyre tett szert a DVSC-vel szemben. A kék-fehérek 23. alkalommal lettek aranyérmesek az élvonalban.<BR /></p>

A DVSC kupagyőzelemmel vigasztalódhat. A Honvéd elleni Magyar Kupa-döntő első mérkőzését május 28-án, szerdán 18 órától vívják a felek a Bozsik-stadionban.

A jegyeket elővételben a szokásos helyeken, a Loki-ajándékboltokban (a Tesco áruházban, a Debrecen Plazában és a Malompark Bevásárlóközpontban) lehet megvásárolni.

Szintén kaphatók jegyek az utolsó bajnokira, az Újpest elleni rangadóra, melyet május 31-én, szombaton 15 órától rendeznek meg Oláh Gábor utcai stadionban.

Vonat a kupadöntőre

A szurkolók számára fontos információk: minden részlet összeállt a Loki Szurkolók Egyesülete és a MÁV által szervezett különvonattal kapcsolatban. Mint azt Pethe Tamástól megtudtuk, a rendőrséggel eredményes tárgyalást sikerült folytatniuk.

A vonaton a debreceni rendőrség közel 50 fővel kívánja segíteni a rend fenntartását, de a szurkolók kérésére – szakítva a hagyományokkal – nem minden vagonban fognak elhelyezkedni, hanem csak az első és az utolsó kocsiban. Beavatkozni csak olyan esetben fognak, ha a rendbontást a szervezők nem tudják kezelni.

Sokak számára megnyugtató lehet, hogy a szerelvényen a korábbi évek gyakorlatával ellentétben most nem lesznek jelen a „Hortobágy Kommandó” tagjai. A szerelvény a debreceni Nagyállomásról indul, felszállni is csak itt lehetséges, mert később már csak a kispesti végállomáson áll meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!