szon-sportoldal

2008.05.02. 16:24

Lépéshátrányban az osztályozón

<p>Semleges helyszínen, a szolnoki Tűzoltó-csarnokban rendezték meg pénteken a három női röplabda NB II-es bajnokcsapat számára kiírt osztályozót.</p>

A sorsolás után kiderült, hogy a nyíregyháziak két leendő ellenfele kezdett, azaz feltérképezhették a riválisokat. Azt követően viszont félóra szünettel két meccset is játszottak Kolozsi János edző tanítványai. A Detonator Hadtest által buzdított főiskolások kétszer vezettek, mégis az egriek győztek.

A Palota ellen nem sikerült szettet nyerniük. Május 10-én még lesz lehetőségük a javításra, ám a két vereséggel jelentős lépéshátrányba kerültek. Akkor is Szolnokon bonyolítják le a hasonlóképpen körmérkőzéses rendszerű osztályozót, a két legjobb jut fel.


Osztályozó az NB I. Ligabajnokságba jutásért:

Pensum-Nyíregyházi Főiskola–Agria RC Eger 2:3 (21, –20, 19, –18, –12)
Szolnok, 200 néző, v.: Pelikán, Ortner. Pensum-Nyíregyházi Főiskola: Koczka, Szikszai, Simon, Takácsné, Kovács Zs., Sipos T.

Pensum-Nyíregyházi Főiskola–Palota RSC 0:3 (–22, –10, –24)
Szolnok, 200 néző, v.: Ortner, Pelikán. Pensum-Nyíregyházi Főiskola: Koczka, Szikszai, Simon, Takácsné, Kovács Zs., Sipos T. Csere: Mányik, Váradi.
Palota RSC–Agria RC Eger 3:1

 

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!