Ketrecharc gála, csak kizárólag idegzetűeknek!

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A legjobb magyar MMA-fighterek mellett francia, ukrán, szlovák, izraeli és szerb versenyzők is kiskesztyűt húznak a Hódos Imre Sportcsarnokban október 31-én, szombaton 18 órakor megrendezésre kerülő ketrecharc gálán.

Debrecenben soha nem látott erősségű MMA-gálán drukkolhatnak a sportág hívei, a Pitbull-főnök Kovács Szabolcs és a legerősebb magyar szervezet, a HFC (Hungarian Fight Championship) vezetői komoly mezőnyt verbuváltak össze.

„Előételként” két ültetőmérkőzés kerül terítékre, az egyik debreceni érdekeltséggel, Váradi Péterért szoríthatnak a csarnokba kilátogatók. Aztán beindul a nagyüzem, a három négyestorna harcosai döntik el, ki vívhatja a 66, a 77 és a 93 kilogrammos kategória fináléját. A rendezők ügyeltek arra, hogy „bulimeccs” véletlenül se kerüljön a programba, úgy keverték a lapokat, hogy minden bunyó háromesélyes legyen, nehéz megtippelni a győztes kilétét.

A debreceni viadal kiemelt jelentőségű a HFC idei versenynaptárában, kvalifikációs jelleggel is bír. A 66 kilósok győztese a debreceni Fényes Zsoltot hívhatja ki, ennek az ütközetnek a győztese pedig Borics Ádámmal csaphat össze a díszes övért. A 77 kilósok legjobbjának Kertész Róbert legyőzésén át vezethet az útja a bajnok Boráros Gábor felé. A 93 kilogrammos kategória-győztese címmeccset vívhat a bajnok Péter Norberttel. Nem kicsi tehát a tét, brutális harcokra van kilátás!

A hajdúsági ketrecharc-rajongóknak természetesen megvannak a favoritjaik, 66 kilóban Szögyényi Attila is a mezőny tagja, a vagány, a csibészségre mindig kapható Kálucz Martin, s a szerény, de kőkemény Soltész László is megmutatja, milyen is a cívis virtus. Kálucz a 77 kilogrammos négyestorna résztvevőjeként, míg Soltész az est főmeccsén húzza fel kiskesztyűjét.


Program

 • 70.3 kg Vàradi Péter (Cutler Gym) – Micura Róbert (Pitbull Team Soroksár)
 • 77.1 kg Varga Róbert (Vita Gym) – Kertész Máté (Twins Gym-Carlson Gracie Hungary)

66 kg:

 • Philippe Rouch (Bushido Academy) – Szögyényi Attila (Warriors GYM Debrecen)
 • Andrii Opliata (MMA Club Nikolaev) – Nagy István (Bősi Kempo)

77 kg:

 • Jackie ” The Punishment” Gosh (Pariente Academy) – Galbács Máté (Növényi Academy)
 • Maxime Souque (Bushido Academy) – Kálucz Martin (Tasko Fight Team)

93 kg:

 • Oleg Shevchenko (MMA Club Nikolaev) – Tóth Tamás (Predator Gym)
 • Jusuf Hajrović (Sandzak Top Team) – Karagity Ábel (Budapest Top Team)
 • 66 kg döntő mérkőzés
 • 77 kg döntő mérkőzés
 • 93 kg döntő mérkőzés

70 kg:

 • Oleg ” Monte Christo” Obrevko (MMA Club Nikolaev) – Soltész László (Hungarian Pitbull Fighters Debrecen)

Kálucz másfél éves kihagyás után húzná be az MMA-gálát
Debrecen – Új súlycsoportban, de ugyanolyan magabiztosan készül a visszatérésre.


Jönnek a ketrecharcosok, a főszerepben Soltész László
Debrecen – Soltész László vívja a Hódos Imre Sportcsarnokban október 31-én, szombaton 18 órakor megrendezésre kerülő ketrecharc-gála főmérkőzését, a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen topversenyzője a sokatmondó nevű ukrán Oleg „Monte Christo” Obrevkóval ütközik.