Ketrecbe zárva folyt a vér

Ketrecbe zárva folyt a vér
Ketrecbe zárva folyt a vér - © Fotó: Matey István
Hajdúböszörmény – A küzdősport gála főmeccsén Losonczy Aurél legyőzte Taskó Rodrigót.

Ketrecbe zárva elnevezéssel a debreceni Warrior Gym szervezett küzdősport gálát a hajdúböszörményi Városi Sportcsarnokban. Az eseményen MMA és K-1 szabályrendszerben küzdöttek a harcosok, a közel telt ház előtt megrendezett gálán 11 meccset láthatott a nagyérdemű. A csaták a várakozásoknak megfelelően óriási küzdelmet hoztak, érdekes volt látni, hogy a különböző szakágakból érkező versenyzők hogyan küzdenek egymással. A parázs összecsapásokra jellemző volt, hogy a fightok nagy része idő előtt befejeződött.

A főmérkőzés sem ment végig, ugyanis a profi MMA szabályrendszerben megrendezett harcban Taskó Rodrigó olyan sérüléseket szenvedett el, hogy a bíró a második menetben beszüntette a meccset, így Losonczy Aurél Axel T.K.O.-val diadalmaskodott.

A küzdelmekből Kovács Krisztián (Taskó Fighting, K-1), Szőke László (Cutler Fight, MMA), Horváth Tamás (Taskó Fighting, K-1), Kulcsár Dániel (Combat Club Szőllősi Team, MMA), Váradi Péter (Kazincbarcikai MMA Team, MMA), Dombi Dávid (Combat Club Szőllősi Team, MMA), Végi Csaba (Warrior Gym, K-1), Fodor Zoltán (East Fighters Team, MMA), Varga Róbert (Kazincbarcikai MMA Team, MMA), Kis Szixtusz Sámuel (Rácz Team Kaba, K-1), Losonczy Aurél Axel (Warrior Gym, MMA) került ki győztesen.

HBN


Hajdúböszörményben ketrecbe zárva küzdöttek a harcosok
Hajdúböszörmény – Ketrecbe zárva elnevezéssel rendeztek küzdősport gálát a hajdúböszörményi Városi Sportcsarnokban, ahol a várakozásoknak megfelelően izgalmas csatákat láthatott a nagyérdemű.
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek