Kétarcú volt a Loki a Kohász otthonában

Kelemen Éva
Kelemen Éva - © Fotó: HBN
Debrecen – Az ötgólos hátrányt ledolgozhatónak érzi Kelemen Éva.

A K&H női kézilabda liga rájátszásának első etapjában, a négy közé jutásért kiírt párviadal első meccsén lépett pályára a DVSC-TVP Dunaújvárosban szerdán. A Loki „tűréshatáron belül” maradt, ötgólos vereséget szenvedett az EHF-kupa döntőjébe jutó gárda otthonában, viszont sokáig úgy tűnt, jobb eredményt is elérhetnek a debreceniek.

Remek 40 perc

– Bevallom, mérgesek és csalódottak voltunk a mérkőzés után – kezdte a beszélgetést Kelemen Éva, a Loki balszélsője. – Az első 40 percben okosan, nagyon jól jól kézilabdáztunk, már öt góllal is vezettünk. Kemény volt a védekezésünk, könnyű gólokat tudtunk dobni, ráadásul mindig volt, aki a hátára vette a csapatot, ha kellett. Ám ezt követően megváltozott minden, pillanatok alatt döntetlen lett az állás, majd a végén 29–24-re nyertek a hazaiak. Ott láttam a hibát, hogy a saját kapunk előtt már nem voltunk annyira határozottak, kevesebbet ütköztünk, elmaradtak a faultok, ráadásul támadásban is rengeteget bakiztunk. A hajrában már nem volt olyan játékosunk, aki átbillentette volna a holtponton a csapatot. Kétarcú volt a gárda ezen a meccsen, nem tudom, mi lehet az oka annak, hogy ennyire visszaestünk.

A jövő szerdai visszavágóról is kérdeztük az Újvárosban két gólig jutó játékost. – A Dunaújvárosi Kohász nagyon erős alakulat, nem véletlenül jutott az EHF-kupa fináléjába. Ettől függetlenül lehet esélyünk ellenük, viszont mindannyiónknak 120 százalékot kell nyújtanunk. A mai kézilabdázásban 5 gól nem olyan nagy különbség, így ledolgozhatónak látom a hátrányt. Kifejezetten örülök, hogy a visszavágót játszhatjuk Debrecenben – fogalmazott Kelemen Éva.

HBN-BN


DVSC-TVP: Ebben a meccsben ennél sokkal több volt
Debrecen, Dunaújváros – A K&H női kézilabda liga rájátszásának első etapjában a DVSC-TVP a Dunaújvárosi Kohász csapata ellen küzd a legjobb négy közé kerülésért. A párviadal első összecsapását az EHF-kupa döntőjébe jutó újvárosiak otthonában játszották szerdán este.