Két visszapillantó bánta a ladányi fiú magánakcióját

Két visszapillantó bánta a ladányi fiú magánakcióját
© Fotó: police.hu
Püspökladány – A püspökladányi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a 21 éves fiú ellen, akinek útban volt a két tükör.

Egy férfi szólt be április 9-én 9 óra 12 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Püspökladányban, a Damjanich utcában parkoló gépkocsiját egy ismeretlen az éjszaka folyamán megrongálta. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy B. Richárd a sértett személygépkocsijának visszapillantó tükrét, illetve egy másik gépkocsi visszapillantó tükrét is lerúgta. A járőrök a 21 éves garázda fiút elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Püspökladányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos a bűncselekmény elkövetését elismerte és elmondta, hogy vagánykodni akart, azért törte le a visszapillantó tükröket.


m1

Fotó: police.hu


A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –