Két órán belül két férfit fogtak el Debrecenben

Akt.:
Debrecen – Két férfit állítottak elő a rendőrök a Debreceni Rendőrkapitányságra, mivel az egyiküket a bíróság körözte, míg a másik férfi egy boltból lopott.

Egy férfi 2015. november 25-én 11 óra 10 perc körüli időben bement az egyik Debrecen, Kishegyesi úton található nagyáruházba, ahol a sorok között sétált, majd a polcról levett két hálózati elosztót, amelyeket a pulóvere alá rejtett. A biztonsági őrök észrevették és visszatartották az üzletből fizetés nélkül távozó férfit, valamint az esetről értesítették a rendőrség ügyeletét. A helyszínre érkező rendőrök a 68 éves helyi lakost igazoltatták, majd lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

A rendőrök ezt követően 12 óra 30 perckor Debrecen, Széchényi utcában járőröztek, amikor az egyik házból a segítségüket kérték, mert egy ott tartózkodó férfi agresszívan viselkedett. A járőrök igazoltatták a 19 éves C. Dánielt, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A helyi lakost az egyenruhások elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés