Két nőt keres a rendőrség, felismeri őket?

Két nőt keres a rendőrség, felismeri őket?
© Forrás: police.hu
Debrecen – A rendőrök egy Debrecenben történt bűncselekménnyel kapcsolatban keresik a képen látható két nőt – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt – áll a police.hu-n.

A rendőrségi közleményből kiderül: a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlenek július 4-én éjszaka a debreceni Faraktár utcában kinyitottak egy parkoló autót, majd megpróbálták beindítani azt, azonban nem jártak sikerrel. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy a képen látható két nő kapcsolatba hozható a bűncselekmény elkövetésével.

n4Forrás: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.