Két nap alatt kétszer lopott italt ugyanonnan – le is bukott

Két nap alatt kétszer lopott italt ugyanonnan – le is bukott
© Illusztráció: AFP
Hajdú-Bihar – Két szabálysértőt és egy körözött nőt vettek őrizetbe a rendőrök Hajdúszoboszlón és Debrecenben.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy siófoki lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 11-én 13 óra 45 perc körüli időben egy fiú bement az egyik hajdúszoboszlói áruházba, ahol a sorok között sétált, majd a ruházatába rejtett egy fülhallgatót és egy kozmetikai cikket, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági őr észrevette a lopást és visszatartotta a fiút, majd telefonon bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra előállították a 17 éves siófoki lakost, akit a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vettek. A fiú 72 órán belül bíróság elé áll.

Debrecenben, a Füredi úton lévő egyik üzletben a rendőrök 2015. február 11-én 11 óra 30 perckor elfogtak egy férfit, aki egy üveg szeszesitalt rejtett a kabátja belső zsebébe, amivel fizetés nélkül akart távozni. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a 26 éves helyi lakos egy nappal korábban is ellopott egy üveg italt a boltból, amit a férfi is elismert. A járőrök a férfit tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A rendőrök 2015. február 11-én 17 óra 10 perckor Debrecenben, a Létai úton található egyik buszmegállóban igazoltattak egy gyanúsan viselkedő nőt. A járőrök megállapították, hogy a 25 éves helyi lakossal szemben a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók S. Anikót őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,