Két lokista is behívót kapott a válogatottba

Két lokista is behívót kapott a válogatottba
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Bódi Ádám és Korhut Mihály vasárnap Telkiben kezdheti meg a felkészülést.

Bővebb keretet hirdetett a Norvégia elleni pótselejtezőkre Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mint megszokhattuk. Már vasárnap megkezdik a sorsfontosságú találkozókra való felkészülést a meghívott játékosok, akik között ott van a DVSC-TEVA két sportolója, Bódi Ádám és Korhut Mihály is – a szűkített keretet jövő héten alakítja ki a szakmai stáb.
A Magyar Labdarúgó Szövetség elhalasztotta az OTP Bank Liga 15. fordulóját, így a nemzeti együttes már vasárnap megkezdheti Telkiben az edzőtáborozást a november 12-én, Oslóban, és november 15-én, Budapesten rendezendő Eb-pótselejtezőre.

Jön a Honvéd

Szombaton rendezik meg az NB I. 14. fordulóját, 16 órától a Budapest Honvéd látogat a Nagyerdei Stadionba. Tizenhárom mérkőzést követően a DVSC húsz ponttal a tabella 5. helyén áll, míg a fővárosiak 16 egységgel a hatodikok.

Gólgazdag találkozót vívott egymással a két alakulat augusztus 2-án, a Bozsik József Stadionban, 3–3-as döntetlennel zárult a nyári összecsapás. Félidőben még 2–1-re Marco Rossi tanítványai vezettek, sőt, még a 92. percben is nekik állt a zászló (3–2), azonban az utolsó pillanatban Tisza Tibor egy pontot megmentett.

Legutóbb a Loki 1–1-et ért el a Puskás Akadémia vendégeként, míg a kispestiek 2–1-re kikaptak az MTK otthonában. A debreceni klub honlapjának beszámolója alapján szurkolói kártya nem kötelező a mérkőzésre, de regisztráció szükséges (internetes jegyvásárláshoz azonban mindenképpen kell a stadionkártya).

HBN