Két kerítést teljesen lerombolt a BMW

Két kerítést teljesen lerombolt a BMW
Két kerítést teljesen lerombolt a BMW - © Fotó: police.hu
Debrecen – Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt tegnap este Debrecenben, a Szávay utca-Sörés utca sarkán, ahol a gyanú szerint a gépkocsit vezető férfi elhagyta a helyszínt, míg egyik utasa átülve a vezetőülésbe, magára vállalta a cselekményt.

Egy nő tett telefonon bejelentést Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. február 3-án 19 óra 11 perckor, hogy Debrecenben, a Sörés utca egyik házának kerítését egy autó áttörte.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a Várad utca irányából a Szávay utca irányába közlekedő BMW típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az útról, és a Szávay utca-Sörés utca sarkán található három ingatlan kerítésének ütközött, melyeket megrongált. A személygépkocsi a Sőrés utcai telken parkoló Daewoo típusú személygépkocsi hátsó részének csapódva állt meg.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A BMW-ben talált két férfit a rendőrök igazoltatták, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A járőrök a helyszínen szemlét, adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, melynek során megállapították, hogy a járművet vezető férfi az összetört kocsiból kiszállt és elszaladt, míg a mellette utazó 42 éves férfi átült a vezetőülésre és a vezetés tényét magára vállalta.

A járőrök megkeresték a gépjármű tulajdonosát, aki feltehetően azonos a baleset helyszínét elhagyó férfival. A 41 éves helyi lakost a rendőrök 21 óra 10 perckor otthonából a Debreceni Rendőrkapitányságra vér- és vizeletminta vételének céljából előállították.

A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –