Két kategóriában is nyert a sellőlány

Akt.:
Senánszky Petra
Senánszky Petra - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Senánszky Petrát a szakmai zsűri a legjobbnak, míg a szavazók a legnépszerűbbnek választották.

Idén úgy esett, hogy csak két hölgy volt a díjátadón. Risztov Éva, a DSC-SI olimpiai bajnoka külföldi edzőtábora miatt nem tudott megjelenni (ahogy a legnépszerűbb csapatnak választott DVSC-TEVA is), Senánszky Petra, a Debreceni Búvárklub kiválósága pedig két kategóriában (legjobb utánpótlás női sportoló, legnépszerűbb utánpótlás női sportoló) is aratott.

– Meglepődtem, hogy idén a közönségdíjas is én lettem, szívből örülök neki, mert tényleg nem számítottam rá, noha végig figyeltem a szavazást – mondta Senánszky Petra, aki 2014-ben három Európa-bajnoki aranyérmet nyert a lignanoi kontinensviadalon.

A szakmai zsűri döntése alapján az év női sportolója 2014-ben Oláh Vivien volt. A Cutler Team fitnesz modell-versenyzője az európai Arnold Classicot nyerte meg abszolútban, ezzel pedig megváltotta a profi státuszt. – A mostani siker azért nagyon fontos számomra, mert ezúttal nem a szűken vett testépítő-társadalom választott meg a legjobbnak. A megyétől még ez az első elismerésem, ezért nagyon boldog vagyok – nyilatkozta Oláh Vivien.

HBN