Két halálos áldozata van a Ceglédbercelnél történt balesetnek

Akt.:
Ceglédbercel, 2015. november 3. Rendőrök helyszínelnek 4-es úton, a ceglédberceli elágazás közelében, ahol két kamion és egy személygépkocsi karambolozott 2015. november 3-án. A balesetben az autóban utazó két ember meghalt, a felborult kamion sofőrje súlyosan megsérült.
Ceglédbercel, 2015. november 3. Rendőrök helyszínelnek 4-es úton, a ceglédberceli elágazás közelében, ahol két kamion és egy személygépkocsi karambolozott 2015. november 3-án. A balesetben az autóban utazó két ember meghalt, a felborult kamion sofőrje súlyosan megsérült. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Budapest – Meghalt a ceglédberceli baleset mindkét sérültje – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője kedd reggel az MTI-vel.

Ketten életüket vesztették, egy ember pedig súlyosan megsérült, abban a balesetben, amelyben két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze kedden kora reggel a 4-es úton, a ceglédberceli elágazás közelében – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a személygépkocsiban mindkét ember életét vesztette. Az egyik férfit a tűzoltók már holtan emelték ki a roncsokból. A másikat a mentők többször is próbálták újraéleszteni, de sikertelenül. A felborult kamion sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

Az egyik kamion kerékpáralkatrészeket szállított, a másik pedig sót. Az utóbbi jármű ponyvája megsérült ugyan, de a só nem szóródott az útra. A felborult kamion rakományát egy másik járműre fogják átrakodni.

A főúton továbbra is teljes útzár van érvényben.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a baleset a 4-es út 65-ös kilométerénél, Ceglédbercel és Cegléd között történt. A rendőrök az arra közlekedőket a 4-esútról – a 60-as és a 67-es kilométerszelvénynél – leterelik a 40-es útra.

A Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő később elmondta: a helyszíntől nem messze, a 441-es út 11-es kilométerénél is történt baleset, egy autó fának rohant, a sofőr súlyosan megsérült.

– MTI –