Két gyereket gázoltak el csütörtökön Hajdú-Biharban

Karambol a Böszörményi úton
Karambol a Böszörményi úton - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Az elmúlt 24 órában három baleset helyszínén intézkedtek a hajdú-bihari egyenruhások, amelyek során gyerekek is megsérültek.

Csütörtökön 13 óra körül Hajdúnánáson, a Tiszavasvári úton elgázoltak egy 11 éves fiút. A gyermek egy arra járó autóbuszról szállt le, s át akart szaladni az úttest másik oldalára, amikor egy, épp a buszt kikerülő kisteherautó elütötte. A baleset során a gyermek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A hajdúnánási baleset helyszíne | Fotó: police.hu A hajdúnánási baleset helyszíne | Fotó: police.hu ©

Személyautóval közlekedett egy férfi csütörtökön 17 óra körül Debrecenben, a Böszörményi úton Józsa irányába, s úgy haladt át a külső forgalmi sávba, hogy nem biztosított elsőbbséget az ott közlekedő tehergépkocsinak, amellyel összeütközött. A teherautó nem tudott megállni, és maga előtt tolva a járművet hátulról nekiütköztek egy másik személyautónak, amelynek vezetője könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Csapó utcai baleset helyszíne | Fotó: police.hu A Csapó utcai baleset helyszíne | Fotó: police.hu ©

Csütörtök este 8 óra körül Debrecenben, a Csapó utcában személyautó gázolt el egy 9 éves kislányt. A sofőr haladása során a Csapó és Bercsényi utcai kereszteződésnél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget az ott átsétáló gyereknek, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

– police.hu –
hirdetés