Két góllal megverte a Barcikát az Újváros

Két góllal megverte a Barcikát az Újváros
© Fotó: Derencsényi István, archív
Balmazújváros - Az NB II-es Kazincbarcikát fogadta a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szerdán délben felkészülési mérkőzésen. Horváth Ferenc, a hajdú-bihariak vezetőedzője nagyjából az ősszel látott alapcsapatát küldte pályára a kezdő sípszó előtt.

Jól kezdett az Újváros, több helyzetet is kidolgozott az első játékrészben. A 15. percben meg is szerezték a vezetést a narancssárga-feketék: Zsiga Ervin tekert szép mozdulattal a hálóba szabadrúgásból. A szünetig maradt a hazai fölény, de több gól nem született.

A második játékrészben is jó teljesítményt nyújtottak a vendéglátók. Az ellenfélre gyakorolt nyomás újabb gólt eredményezett. A 78. percben a télen Nyíregyházáról igazolt válogatott csatár, Rudolf Gergely érkezett menetrendszerűen Rácz bal oldali beadására, és higgadtan a kapuba lőtt. A Balmazújváros meggyőzően futballozott a jövő heti bajnoki rajt előtt.

HBN


A tények

Felkészülési mérkőzés

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – KBSC FC 2-0 (1-0)

Balmazújvárosi Edzőcentrum (zárt kapuk mögött). Vezette: Nazsa Tamás (Kövér Tamás, Kovács Zoltán)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Pogacsics – Habovda, Póti, Tamás L., Uzoma (Jagodics, 83.) – Vajda (Harsányi, 80.), Sigér, Maisuradze (Haris, 68.), Zsiga – Andrics (Rácz, 63.), Arabuli (Rudolf, 59.) Vezetőedző: Horváth Ferenc.

KBSC FC: Fila – Palmes, Heil, Belényesi, Süttő (Tóth, 84.) – Engel (Gábor, 46.), Kovács (Tóth, 60.), Sigér (Mikló, 84.), Kanálos (Kismarton, 84.) – Orovecz (Kristófi, 60.), Murai (Constantinescu, 50.) Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Gólszerző: Zsiga (1-0) 15., Rudolf (2-0) 78.