Két fog mínusz, egy pont plusz

Akt.:
Két fog mínusz, egy pont plusz
© Fotó: Derencsényi István
Ajka – Feczkó Tamás elmondása alapján kirívó szabálytalanság előzte meg az Ajka egyenlítő gólját.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1–1-es döntetlent ért el Ajkán a Merkantil Bank NB II. 14. fordulójában. A szombati összecsapáson Pintér Norbert találatával a vendégek ragadták magukhoz a vezetést az 50. percben. A Veszprém megyei alakulat húsz minutummal később egalizált, ekkor Császár Attila vette be Gazsi Tamás kapuját. A 17 pontot számláló Balmazújváros jelenleg a 12. pozíciót foglalja el a táblázaton.

Értékes döntetlen

– A győzelem reményében léptünk pályára Ajkán. Már az első játékrészben sikerült nagy lehetőségeket kidolgoznunk, ám a gólszerzés nem jött össze. A szünetet követően Pintér Norbi szép fejesével kerültünk előnybe, majd jött a hazaiak válasza, amely előtt Bakos Bencét lekönyökölték, ennek következtében védőnk két foga kiesett. Sajnos bennünket kisebb szabálytalanságért négy találkozóra szóló eltiltással büntettek, de ennél az esetnél a játékvezető sípja néma maradt… A hajrában a csapatok mindent egy lapra feltéve rohamoztak, ennek ellenére az eredmény nem változott. Egy jó játékerőt képviselő együttes otthonában szereztünk értékes egy pontot. Ebben a pontvadászatban minden egységnek nagy jelentősége van, ugyanis rendkívül sűrű a mezőny – nyilatkozta a Hajdú–bihari Naplónak Feczkó Tamás.

A kisebb hullámvölgyben lévő hajdúságiak az őszi bajnoki idényt diadal nélkül zárták „házon kívül” (a mérleg három remi, illetve négy fiaskó). Mennyire csalódott a tréner emiatt? – Mindig bosszús vagyok, amikor nem győztesen hagyjuk el a játékteret. Úgy gondolom, nem kell a kardunkba dőlni, mivel olyan ellenfelekkel szemben maradtunk alul, akiktől nem szégyen kikapni, elég csak a Zalaegerszeget, vagy a Gyirmótot megemlítenem. A labdarúgóim önbizalmával a gyengébb periódus ellenére nincs probléma. A játékunkat sem érheti komolyabb kritika, hiszen mindig sok helyzetet alakítottunk ki. Szeretnénk sikerrel zárni az évet, ha ez összejönne, akkor elkezdhetnénk a felzárkózást a középmezőnybe – utalt a szakvezető a Szigetszentmiklós elleni bajnokira, amelyet szombaton 13 órától vívnak meg Kónya Márkék hazai pályán.

HBN–BÁSporthírek


hirdetés