Két fiatal bolti szarkát keres a debreceni rendőrség

Két fiatal bolti szarkát keres a debreceni rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.


A Debreceni Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 1-jén 13 óra 30 perc körüli időben, egy debreceni, Kishatár utcai élelmiszerüzletben a képen látható ismeretlen nő egy bevásárlókocsiban elhelyezett táskából eltulajdonította a sértett pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel együtt, míg társa figyelt.

A bűncselekmény elkövetésében részt vevő két nőről a biztonsági kamera készített felvételt.

Az egyik nő – aki csak figyelt – ő 20-30 év körüli, vékony testalkatú, haja hosszú, sötét árnyalatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú cipőt, farmernadrágot és szürke színű pólót viselt.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A másik nő szintén 20-30 év körüli, vékony testalkatú, hosszú haja barna színű. Az elkövetéskor sötét színű, koptatott farmert, sötét színű kabátot, valamint szürke színű felsőt és sötét árnyalatú cipőt viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –