Két férfi és egy nő verekedett össze Hajdúsámsonban

Hajdúsámson, Debrecen – A Készenléti Rendőrség járőrei elfogták a három helyi lakost.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – indított nyomozást a 38 éves H. Attila, a 46 éves K. György és a 67 éves H. Zoltánné ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 5-én 13 óra 20 perc körüli időben egy hajdúsámsoni vendéglátóhelyen K. György vitatkozni kezdett H. Attilával és annak édesanyjával. A veszekedés odáig fajult, hogy a 46 éves férfi többször ököllel megütötte a 38 éves férfit, aki a földre esett, majd K. György a földön fekvő férfit többször meg is rúgta. H. Zoltánné ekkor dulakodni és kiabálni kezdett fia bántalmazójával, egymás ruházatát rángatták, amelynek során K. György egyszer ököllel megütötte a nőt. Az esetről történt bejelentést követően a Készenléti Rendőrségi járőrei azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a három garázdát és előállították őket a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a helyi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek a bűncselekmény elkövetését elismerték.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 8 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 4 közúti közlekedési baleset súlyos, 3 pedig könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 10 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.