Sport

2015.06.16. 13:22

Jól tanultak és sportoltak

Hajdú-Bihar - Június 10-én a Földművelésügyi Minisztérium dísztermében került átadásra a "Magyarország jó tanulója jó sportolója" kitüntető cím. Hajdú- Bihar megyéből öten teljesítették az igen magas követelményeket.

Hajdú-Bihar - Június 10-én a Földművelésügyi Minisztérium dísztermében került átadásra a "Magyarország jó tanulója jó sportolója" kitüntető cím. Hajdú- Bihar megyéből öten teljesítették az igen magas követelményeket.A megyei kitüntetettek: Hajdúböszörményből Varga Krisztina, Szabó Judit és Szabó Kata, Püspökladányból Tomka Joel, Debrecenből Mihály Kata.

A díjazottak kitűnő tanulmányi eredményük mellett több sportágban is országos és nemzetközi eredményeket értek el, bizonyítva a sport és a tanulás magas szintű összeegyeztethetőségét. Az elismeréseket Czunyiné Bertalan Judit oktatásért-, és Simicskó István sportért felelős államtitkárok adták át.

- Drén Gábor -


Debrecen - A DHSE-PMD vívóegyesület sportolója Mihály Kata újabb elismerő kitüntetésben részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!