Két edzőmeccset játszik szombaton a Loki

Akt.:
Két edzőmeccset játszik szombaton a Loki
Labdarúgás – Örömteli hír a futballra éhes debreceni szurkolóknak, hogy a múlt heti, Gaz Metan elleni felkészülési mérkőzések után szombaton ismét kétszer lép pályára a DVSC-Teva.

A hajdúságiak a szlovákiai Kassa együttesét fogadják, az első kilencven percre 16.30-kor, a másodikra fél hétkor kerül sor. A keret bőségét mutatja, hogy vélhetően két teljesen eltérő tizenegy fut majd ki a kassaiak elleni derbikre, azaz mindenki megmutathatja a Kondás Elemér vezette szakmai stábnak, hol is tart a felkészülésben.

Kevesebben lesznek

– A keret valóban szépszámú, amint azt korábban már elmondtuk, lesznek olyanok, akik esetleg máshol folytatják kölcsönben, de nem tudok még konkrétumokkal szolgálni, ez az ügy folyamatban van – nyilatkozta a DVSC trénere. Kondás Elemér azt is elárulta, miben szeretne változást látni a múlt hétvégi edzőmeccsekhez képest a Kassa ellen. – Most már frissebbnek kell lenniük a labdarúgóknak, hiszen ezen a héten időben kevesebbet tréningeztünk, rövidebbek és pörgősebbek voltak a gyakorlások. Mondjuk ebben a hőségben biztosan nem lesz egyszerű fickándozniuk a gyepen – fogalmazott a szakember.

Szakály Dénes nem jön

A klub honlapján olvasható, hogy eldőlt, nem lesz a DVSC-Teva játékosa a „kis Szakály”, azaz Szakály Dénes, aki az elmúlt napokban Debrecenben tréningezett. Szóba került, hogy a Lokiban futballozó bátyja, Péter újra egy csapatban rúghatja a labdát az öccsével, de a DVSC és a futballista játékjogát birtokló Videoton végül nem tudott megegyezni a szerződtetéséről, ezért Szakály Dénes visszatért Székesfehérvárra.

Arra is fény derült, hogy a cívisvárosiak Skenderbeu elleni BL-selejtezőjének első meccsét a 37 éves bolgár Nikolai Yordanov vezeti, míg a nyíregyházi visszavágón az észt Kristo Tohver fújja a sípot.

HBN