Két edzőmeccset játszik a Loki a Kassa ellen

Két edzőmeccset játszik a Loki a Kassa ellen
Labdarúgás – Túl vannak a felkészülés első hetén a DVSC labdarúgói, a bajnokcsapat tagjai az első etapot egymás elleni játékkal zárták szombaton. A találkozón Rezes, Kulcsár és Lucas talált a hálóba.

– Amolyan rávezető jellegű héten vagyunk túl – nyilatkozta a Naplónak Kondás Elemér vezetőedző. – A mögöttünk hagyott napok tréningjei elérték a céljukat, a gárda minden tagja dolgozott becsülettel. A hetet egymás elleni játék zárta a pallagi edzőcentrum műfüves pályáján, a kétszer 30 perces mérkőzésen jól mozogtak a srácok, elégedett vagyok a látottakkal.A tréner elmondta, hogy a felkészülés második hetében szinte minden nap két edzéssel készül a Loki. – Az első 2-3 hét aerob jellegű munkával telik majd el, a fizikális felkészítésre fektetjük a hangsúlyt, elsősorban törzs- és láberősítés, valamint különböző futások lesznek napirenden. Az alap állóképességet igyekszünk fejleszteni ebben az időszakban, ám szombaton már két edzőmeccs is szerepel a programban a szlovákiai Kassa együttese ellen – árulta el a tréner.

A DVSC-TEVA – Kassa mérkőzésekre az Oláh Gábor utcán kerül sor, az első kilencven perc kezdési időpontja szombat 12 óra.

HBN-TN

 

DVSC I.-DVSC II. 2-1

DVSC I: Verpecz – Nagy, Mészáros (Ludánszki), Szűcs, Engel – Dombi (Sl. Bouadla), Czitkovics, Spitzmüller, Rezes – Kulcsár, Sidibe (Szécsi M.).

DVSC II: Polekszics (Szécsi G.) – Bernáth, Simac (Gál), Máté, Korhut – Bódi, Lucas, Varga, Se. Bouadla, Ferenczi – Pölöskey.

Gól: Rezes, Kulcsár illetve Lucas.

 További hírek a haon-sportoldal kategóriából