Két edzőmeccset is játszik a Loki hétvégén

Két edzőmeccset is játszik a Loki hétvégén
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A jövő hét végén már elrajtol a labdarúgó OTP Bank Liga 2018–2019-es küzdelemsorozata. A DVSC együttese szombaton két utolsó felkészülési mérkőzését játssza le, 16.30-kor az Aradot látja vendégül a Debreceni Labdarúgó Akadémián, 18.30-tól pedig a Vácot.

A Vác az előző szezonban a 10. helyen végzett az NB II-ben. Nyáron edzőváltás történt a csapatnál, és az új tréner Zoran Szpisljak lett, aki három éven át volt a Loki pályaedzője, később Debrecen-Pallagon is dolgozott egy esztendőt.

Az UTA Arad legutóbb a 20 csapatos román másodosztályban a 12. lett. Az aradiakkal két évvel ezelőtt játszott a Debrecen utoljára edzőmeccset, akkor 3–2-es győzelmet arattak Ferencziék.

A DVSC-hez kapcsolódó hír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága kijelölte az első két forduló mérkőzéseinek kezdési időpontjait. A Debrecen a Puskás Akadémia otthonában kezd július 21-én, szombaton, a találkozó 17 órakor kezdődik.

A következő fordulóban a Mezőkövesd jön a Nagyerdei Stadionba. A július 28-án rendezendő találkozón este fél nyolckor indul útjára a labda. Mindkét meccset közvetíti az M4 Sport.

HBNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek