Két debreceni bringás is ott lesz a vébén

Kiss Hunor MátéX
Kiss Hunor MátéX - © Fotó: KONTENT-DKSI
Debrecen – A debreceni KONTENT-DKSI kerékpáros csapatának két tehetséges versenyzője is indulási jogot szerzett a Norvégiában, Bergenben szeptember 16-24. között megrendezésre kerülő Országúti Kerékpáros Világbajnokságra: az U19-es, vagyis ifjúsági válogatott Kiss Hunor Máté az ifik országúti futamán, míg az U23-as válogatott Peák Barnabás az országúti versenyen és az időfutamon is rajthoz áll majd.

A debreceni klub számára óriási büszkeség, hogy versenyzőik idén már a sokadik rangos nemzetközi viadalon, azok közül is a legnívósabb versenyen állhatnak rajthoz. A korcsoportos illetve elit válogatott versenyek mellett a 2017-es évben már az Európa-bajnokságon szerepelt Peák Barnabás, de két kitűnő U17-es korcsoportos versenyzőt tudtunk delegálni a Győrben rendezett Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra is, Varga Bálint és Sánta Ármin személyében.

peak

Peák Barnabás | Fotó: KONTENT-DKSI

A KONTENT-DKSI idén már 11 bajnoki dobogós helyezést szerzett különböző korcsoportokban, és országúti, időfutam valamint kritérium versenyszámban is nyertek Magyar Bajnoki címet versenyzőink: Kovács Judit, Varga Bálint és Peák Barnabás.

Szeptember 16-tól tehát érdemes figyelni a VB közvetítéseit, a 9 fős magyar delegációban ott lesznek a debreceni klub versenyzői is.

– KONTENT-DKSI –


Fotó: DKSI
Debrecen - Szép sikereket ért el az elmúlt hétvégéken a KONTENT-DKSI csapata. Augusztus 19-én és 20-án a felvidéki Klastor pod Znievom, vagyis Znióváralja városban rendezett versenyen szerepelt az utánpótlás csapat. A legkiemelkedőbb eredményt Kiss Hunor érte el, aki kategóriájában bronzérmet sze...További hírek a Sport kategóriából