Készítsünk vászonképet gyerekrajzból

Készítsünk vászonképet gyerekrajzból
Ha van ovis gyerkőc a családban, biztosan van olyan rajza, vagy festménye, amelyet hazahozva az óvodából a legtöbben megcsodálnak a családban. Miért ne lehetne ebből az alkotásból egy maradandó emléket alkotni és a falra egy jól látható helyre kitenni? Tehetjük ezt a gyerekszobába, konyhába, a folyosóra vagy akár a nappaliba is. Mivel az óvodában használt papírok általában nem maradandóak, nem jó a minőségűk, így ízléses dekoráláshoz nem feltétlenül alkalmasak.

Megoldás a vászonkép

Ha megnéztünk közelebbről egy vászonképet láthattuk, hogy ennek sajátos textúrája különleges minőséget kölcsönöz a képeknek. Olyan művészi dekoráció lesz ezekből az ovis rajzokból, amelyeket biztosan örömmel teszünk ki otthonunkba. Ha ezek a művészi remekek otthon gyülekeznek, ne habozzunk, a kiválasztott rajzot szkenneljük be, küldje el a képet és a szakemberek, mint amilyen a VászonképSzalon csapata, elkészítik vászonra a remekművet, ami biztosan sikert fog aratni. Ne felejtsük el megörökíteni a művészt sem az alkotásával. Amennyiben többdimenziós műről van szó (gyöngyfüzér, sógyurma) ne essünk kétségbe, készítsünk fotót róla, így a vászonkép galériába ezek kikerülhetnek.

Gyerekrajzok digitalizálása pár perc alatt

Sokan gondolják azt, hogy szkennerre van szükség, hogy a gyermek remekművét digitalizálni tudják, így sosem kopnak majd el, vagy gyűrődnek össze. Egy sokkal egyszerűbb eszközre van ehhez szükségünk, méghozzá a telefonunkra. Ez a folyamat kb. 15 másodpercet fog igénybe venni. Válasszuk ki elsőként, mely rajzokat szeretnénk digitalizálni, majd keressünk egy olyan helyet a lakásban, ahol elég fény éri a képet, de még jobb, ha kimegyünk a szabadba ehhez a művelethez.

Töltsük le a CamScanner Free programot a telefonra, majd indítsuk el az applikációt. Vigyük végig a tippeket, amiket kapunk, majd az utolsó kockán válasszuk ki az use now lehetőséget, végül kattintsunk a Scan gombra. Engedélyezzük a programnak, hogy kameránkat használhassa, majd készítsük el a fotót!

Amennyiben a képünk ferdére sikerült nem kell kétségbe esni, a fotózás után egy négyszög fog megjelenni. Ennek sarkait illesszük rá a rajz sarkaira, a program automatikusan ki fogja a rajzunkat egyenesíteni. A jobb alsó pipa megnyomásával alkalmazzuk a beállítást, ezután lesz lehetőségünk még a fényeken és színeken állítani, amennyiben valamivel nem vagyunk elégedettek. A kész kép elnevezése után készen is van a remekmű, ezután a képet a CamScanner alkalmazáson belül fogjuk tudni elérni. Innen tudjuk saját fotóink közé pár kattintással lementeni, így ezt akár magunknak vagy barátainknak is elküldhetjük e-mailen.

Amint elkészült a digitalizálás, már meg is rendelhetjük a vászonképet, hogy a legjobban sikerült művet felaggathassuk a falra.

– PR cikk –