Készen állnak a bajnoki rajtra

Készen állnak a bajnoki rajtra
Az első bajnoki forduló elhalasztásának a Nyíregyháza Spartacus „látta kárát”.

Kiütéses győzelmet aratott a DVSC-TEVA pénteken a Ligakupában, a hajdúságiak a Nyíregyházát verték meg 5-1-re. Az Oláh Gábor utcába kilátogató majd’ ezerfőnyi szurkoló elégedetten nyugtázta, hogy a Loki meggyőző teljesítménnyel rukkolt ki az ősi rivális ellen, bár az igazsághoz hozzátartozik,  a nyírségieknél több alapember is hiányzott.

Ennek ellenére jó volt látni, hogy a debreceniek veszélyesen és nagy kedvvel futballoztak, a védelem stabilan állt a lábán és a középpályássorra sem lehetett panasz: Czvitkovics passzai, vagy Yannick egy-két csele élményszámba ment. A korábbi edzőmeccseken talán halványabban teljesítő Adamo Coulibaly pedig megtalálta góllövő cípőjét, háromszor mattolta a Szpari kapusát. A támadósorban egyébként vélhetően nagy csata lesz a kezdőcsapatba kerülésért, hiszen a Nyíregyháza ellen kezdő Rudolf-Coulibaly páros mellett ott van a keretben az a Feczesin Róbert, aki ugyancsak meggyőző formát mutatott az utóbbi időben, vagy Szilágyi Péter, aki mindig képes új lendületet adni a DVSC-nek.

Mint ismert, a Soproni Liga első tavaszi fordulóját egy héttel elhalaszották, ezért a debrceniek február 26-án, pénteken este héttől fogadják a DVTK-t. Cicóék játékát elnézve biztosak lehetünk benne, a lokisták már alig várják, hogy elkezdődjön végre az igazi versenyfutás.