Kést villantott a vendégeknek, elvitték a rendőrök

Akt.:
Kést villantott a vendégeknek, elvitték a rendőrök
© Fotó: police.hu
Gáborján – A berettyóújfalui rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az 51 éves gáborjáni férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint egy férfi tett bejelentést 2015. december 4-én délután háromnegyed 6 körül a rendőrségre arról, hogy Gáborjánban, a Fő utcában található presszóban, egy férfi a pultost és a vendégeket szidalmazta és egy késsel fenyegette, majd a helyszínről eltávozott.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Sándort. A járőrök a helyi lakost otthonában elfogták és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A nyomozók az 51 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták. A kést a rendőrök a férfi lakásában tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 könnyű sérüléssel, 1 súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt.