Kést találtak a garázdánál – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Kést találtak a garázdánál – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 30 főt állítottak elő, közülük 2 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


Megyénk közútjain a rendőrök 7 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 6 könnyű sérüléssel végződött.

Az Egyeki Rendőrőrsre tett bejelentést 2014. február 4-én 8 óra körüli időben egy helyi lakos, mert a háza előtt megjelent a fia, aki ordítozik és fenyegetőzik. A bejelentő elmondta, a kiabálásra kiment a kapuhoz, hogy beszéljen a fiával, akivel nem lehetett szót érteni, trágár szavakat kiabált, a kezébe lévő késsel hadonászott felé, valamint a szomszédban lévő hirdető táblát megemelte, majd bedobta az udvarra.

A járőrök egy utcával arrébb elfogták és a kapitányságra előállították a 28 éves helyi lakost, akinél a ruházatátvizsgálás során egy műanyag nyelű kést is találtak.

K. Pált a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ellene garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –