Késsel fenyegette a betegeket

Akt.:
Késsel fenyegette a betegeket
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki késsel fenyegetőzött egy debreceni egészségügyi intézmény területén.


A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság megalapozott gyanúja folytatott nyomozást P. Attila helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 19-én 7 óra 50 perc körüli időben az egyik debreceni egészségügyi intézmény területén egy férfi egy késsel a kezében hadonászott és azzal fenyegette az ott tartózkodókat. Amikor a garázda meglátta a biztonsági őröket, megmutatta nekik a kést, majd elmenekült a helyszínről. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek. A Nagyerdei körút és Simonyi út kereszteződésének közelében végül észrevettek egy férfit, aki megfelelt a kapott személyleírásnak. A helyi lakos az egyenruhások láttán beszaladt az erdőbe, azonban a rendőrök utolérték, elfogták és megbilincselték. A járőrök P. Attila ruházatát átvizsgálták és a kabátja belső zsebében megtalálták a 19 centiméter pengehosszúságú kést, amit lefoglaltak.

A nyomozók a 34 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták. A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben – igazságügyi szakértő bevonásával – folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –
hirdetés