Helyi közélet

2013.05.31. 11:12

Negyven éves idén a KITE

Nádudvar - A társaság ma mintegy 850 munkavállaló számára jelent stabil hátteret.

Nádudvar - A társaság ma mintegy 850 munkavállaló számára jelent stabil hátteret. A hazai szántóterület közel 50 százalékát művelik Magyarország piacvezető mezőgazdasági cége, a KITE Zrt. partnerei. A ma már közel 200 milliárd forintos árbevételű, magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalat a Millenáris Parkban ünnepelte 40 éves születésnapját.

Partnerségben

A nádudvari központú, országosan 19 alközponttal rendelkező KITE Zrt. meghatározó szerepet tölt be a mezőgazdasági termeléshez szükséges inputanyagok kereskedelmében és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadói tevékenységben, valamint a mezőgazdasági gépek értékesítésében. Saját szervizhálózata révén korszerű technikai és logisztikai rendszerrel segíti az alkatrész-, illetve a szervizellátást.

Vevőinek sajátos, egyedi vevői igényeket kielégítő fizetési, finanszírozási konstrukciókat nyújt. A vállalat éves szinten 150 millió forintot fordít alkalmazottai továbbképzésére annak érdekében, hogy partnerei szakszerű és magas színvonalú kiszolgálásban részesüljenek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában