Késsel fenyegetőzött, autót rongált egy férfi Hajdúnánáson

Késsel fenyegetőzött, autót rongált egy férfi Hajdúnánáson
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – A hajdúnánási rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint késsel megfenyegetett egy férfit, majd megrongálta az autóját Hajdúnánáson.

Egy Bocskai úton található dohánybolt alkalmazottjától érkezett bejelentés 2015. október 14-én 22 óra 15 perckor a rendőrség ügyeletére arról, hogy nem szolgáltak ki egy férfit, aki ezután kiment a bolt elé és egy ott lévő férfit a kezében lévő késsel megfenyegetett azzal, hogy elvágja a torkát. A férfi elszaladt a helyszínről, azonban B. Antal a sértett ott parkoló személygépkocsijába belerúgott, majd késsel megrongálta az oldalát. A rendőrök a helyszínre mentek, és elfogták a férfit, aki el akart szaladni, és menekülés közben elhagyta a nála lévő kést. A járőrök a helyi lakost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 24 éves férfi ellen a garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –