Késsel a hátában ment haza egy moszkvai nõ

Nem érezte a döfést, ezért egy késsel a hátában állított haza egy moszkvai nõ, miután egy ismeretlen megtámadta az egyik metróállomáson és elrabolta a táskáját – adta hírül szerdán az ukrán UA-Reporter internetes hírportál. A mentõket a szülei értesítették.

A 22 éves Juliját a moszkvai metró Bibirevo állomásán érte a támadás. Egy ismeretlen férfi a táskáját akarta megszerezni, ám a fiatal nõ ellenállt és hosszasan dulakodtak. Végül a nõ egy ütést érzett a hátán, mire önkéntelenül elengedte a táskáját, amivel a támadó elmenekült.

A sokkos állapotban hazatérõ nõ elõször nem értette, miért ájuldoztak a szülei, miközben otthon elmesélte a történteket. Õ maga is csak akkor döbbent rá, hogy leszúrták, amikor a tükörben megpillantotta a hátából kiálló kés nyelét.

Nézze meg a fotót ide kattintva!

A penge a nyaki gerincének hetedik csigolyáján megcsúszott, és a vállizmába fúródott. Mivel nem ért jelentõsebb ereket, a vérzés is minimális volt.

Miután a sebészek mûtéti úton eltávolították Julija hátából a kést, a nõ rövid megfigyelés után a saját lábán hagyta el a kórházat.