Késes balhé egy hajdúnánási dohányboltnál

Akt.:
Késes balhé egy hajdúnánási dohányboltnál
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – A hajdúnánási rendőrök elfogták azt a helyi lakost, aki a megalapozott gyanú szerint késsel fenyegetett meg egy férfit, majd megrongálta a sértett autóját.


Egy dohányboltból érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére 2015. október 14-én 22 óra 15 perckor arról, hogy Hajdúnánáson, a Bocskai utcán egy férfit akit nem szolgáltak ki, késsel megfenyegetett egy a bolt előtt álló férfit, mondván, hogy elvágja a torkát. A sértett elszaladt a helyszínről, azonban B. Antal a sértett ott parkoló személygépkocsijába belerúgott, majd a késsel megrongálta az oldalát. A rendőrök a helyszínre mentek és elfogták a férfit, aki el akart szaladni és menekülés közben elhagyta a nála lévő kést. A helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 24 éves férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 2 esetben foganatosítottak.

– police.hu –