Kerti égetésnél szabadultak el a lángok Debrecenben

Több helyszínre is vonultak a tűzoltók szerdán
Több helyszínre is vonultak a tűzoltók szerdán - © Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Bőven akadt feladata szerdán a debreceni tűzoltóknak, fanyesedék kapott lángra Debrecenben, egy falerakaton. A létavértesieknek is tűzhöz kellett vonulniuk, Hosszúpályi és Pocsaj között két hektáron égett a nádas.

Száraz avar égett tegnap reggel a 47. számú főút hatodik kilométerszelvényénél. A debreceni tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Délután újabb avartűzhöz kellett kivonulniuk, Debrecenben, a Kisbánya utcában kerti égetés során szabadultak el a lángok. A nyolcvan négyzetméterre szétterjedő tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Tegnap délután száraz fanyesedék kapott lángra Debrecenben, a Vértesi, a Basahalom és a Gázvezeték utcák által közrefogott területen, egy falerakaton. A tűz több tonna fát és erdősávot fenyegetett. A debreceni hivatásos tűzoltók négy vízsugárral határolták körül és oltották el a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

kv2

Fotó: katasztrófavédelem

Két hektáron égett nádas tegnap késő délután Hosszúpályi és Pocsaj között. A létavértesi tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –