Kerítést döntött az elcsent autóval, majd biciklire pattant a nyíracsádi nő

Kerítést döntött az elcsent autóval, majd biciklire pattant a nyíracsádi nő
© Fotó: police.hu
Nyíracsád – Bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a hajdúhadházi rendőrök egy nyíracsádi nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2016. május 4-én 16 óra körül arról, hogy egy ismeretlen sofőr járművével nekiütközött nyíracsádi háza kerítésének.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy V. Andrea engedély nélkül indította be a slusszkulccsal élettársa udvaron parkoló tehergépkocsiját, majd elindult vele és azzal kidöntötte a zárt kaput, illetve a szemközti ingatlan kerítésének is nekiütközött. Ezután a 45 éves nő megállt az út szélén, majd egy kerékpárral távozott a helyszínről.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki beismerő vallomást tett. A rendőrök megállapították, hogy V. Andrea vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért ellene engedély nélküli vezetés és más közlekedési szabálysértések miatt is eljárást kezdeményeztek.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészség részére megküldte.

– police.hu –
hirdetés